Capt'nCook

Ēdināšanas pakalpojumi bērnu aprūpes iestādēs – Veselīgi un garšīgi

Capt'n Cook ir visaptveroša ēdināšanas pakalpojumu metode bērnu aprūpes iestādēs – viegli un garšīgi. Tā ir radīta, lai nodrošinātu 2 līdz 6 gadus vecu bērnu vajadzības, un sniedz gan dažādību, gan prieku. Tā ļauj bērniem, pedagogiem un vecākiem izlemt, kādu ēdienu izvēlēties.

Plaša ēdienu izvēle palīdz bērniem attīstīt veselīgas ēšanas paradumus un uzzināt to, ka kopīga ēšana var būt jautra. Mēs atbalstām vecākus un pedagogus, lai mācītu bērniem izbaudīt veselīgu ēšanu un attīstīt ar to saistītās sociālās prasmes, organizējot pasākumus un nodrošinot darba materiālus un padomus.

Ēdiena kvalitāte tiek stingri kontrolēta. Ēdiena uzturvielu blīvums ir ļoti augsts, t.i., tā sastāvā ir daudz vitamīnu, minerālvielu, ogļhidrātu un olbaltumvielu, bet salīdzinoši maz tauku. Mēs pievēršam lielu uzmanību arī cukura daudzumam. Mēs izmantojam tikai rapšu un olīveļļu un izvairāmies no hidrogenētiem taukiem un konservantiem. Ēdienā nav garšas pastiprinātāju.

Maltīšu ēdienkartē katru dienu ir augļi un dārzeņi, daļa no tiem neapstrādāti. Vienreiz vai divreiz nedēļā maltītē ir iekļauta gaļa, un vismaz vienreiz nedēļā maltītes sastāvā ir zivs. Piena produkti tiek iekļauti maltītēs 2-3 reizes nedēļā.

Zvaniet mums, lai uzzinātu vairāk. Gaidīsim Jūs, lai izrādītu bērnu ēdināšanai piemērotas iestādes – ar Capt'n Cook gatavošanu.

SIA "P.Dussmann"
Uzziņu tālrunis
Tel. +371-67-289415+371-67-289415

Ilgtspējīga Ēdināšana

Reģionāla un Sezonāla

Pēc pieprasījuma, Jūs varat padarīt savas ēdināšanas darbības vēl ilgtspējīgākas. Piemēram, pasniedzot ēdienu, kas gatavots no vietējiem produktiem un organiskā kvalitātē. Vai uzstādot energoefektīvu virtuves aprīkojumu un pārvēšot pārtikas atkritumus enerģijā. Jautājiet mums.

HACCP koncepts

Pārtikas Higiēna

HACCP koncepts ir efektīva kontroles sistēma, kas nodrošina stingru pārtikas higiēnu un drošību ražošanas procesos. Uzticamību nodrošina saskaņotas dokumentācijas un regulāras ārējo institūtu HACCP higiēnas revīzijas.